Přejít na obsah

Město v pohybu-sportovní akce

 6.6.2010  ZŠ & MŠ Libchavy

Hned v pondělí náš dívčí tým v rámci sportovních akcí Města v pohybu v Ústí nad Orlicí zvítězil v turnaji v přehazované. Děvčata Terka Kulhavá, Lenka Langerová, Bára Nováčková, Klára Ulmannová a Nicoleta Volcov pod vedením kapitánky Marcely D porazila týmy ze ZŠ Bří Čapků a ZŠ Komenského a zaslouženě získala pohár pro naši školu.

 

I ukončení sportovního klání v pátečním bowlingovém turnaji bylo pro naši školu velmi úspěšné a opět dívky z 9.třídy vyhrály 1.místo. Nejlépe za tým naházela Jana Rejentová – 138 bodů a hned za ní Lenka Langerová – 134 body. Dařilo se i Marcele Diblíkové se118 body, Natka Řeháková a Terka Kulhavá byly platnými hráčkami svého týmu. Celkem získala děvčata 561 bodů a s nimi i vítězný pohár. Pěkné 2.místo ve své kategorii vybojovala děvčata z 8.třídy s celkovým počtem 517 bodů. 3.místo pak chlapci v kategorii 8.tříd se 464 body.I když nejstarší chlapecký tým získal 538 bodů zůstalo na ně jen 4.místo.

 

Ve středu se konal florbalový turnaj a naše družstvo hochů postoupilo až do finále. Poraženo bylo jen týmem ze ZŠ Komenského a vybojovalo si krásné 2.místo. Vedl je kapitán Tomáš Kratochvíl, v brance podal bezvadný výkon Martin Mikulecký, v útoku vynikl Luděk Šisler a Radim Kratochvíl spolu s Janem Blažkem a také Davidem Ulrichem.

 

 Děkujeme všem našim sportovcům za skvělé výkony a reprezentaci školy      

                                                                                       Šťovíčková Hana