Přejít na obsah

Štafetové běhy Emila Zátopka

 23.9.2010  ZŠ & MŠ Libchavy







V pátek 24.září 2010 byly odstartovány štafetové běhy mezi třídami II.stupně. Tato oblíbená sportovní soutěž proběhla na libchavské "umělce" za bouřlivého povzbuzování 10-členných štafet svými spolužáky. Prvenství obhájili běžci z 9.třídy , na 2.místě skončila štafeta "osmáků" a za nimi tým ze 6.třídy. I žáci ze 7.třídy bojovali a zvládli trať 10x400m  s pěkným časem 14min 50s.

V kategorii jednotlivců zazářil Martin Cibulka, který časem 1:06,5min  vybojoval 1.místo, ale na rekord D.Prášila nedosáhl. 2.místo získal  David Moravec časem 1:07,3min a jen o 0,7s "pomalejší" byl Filip Motyčka. V kategorii ml.H získal prvenství Radim Židek,  2.místo obsadil Michal Lukeš a 3.místo vybojoval  Matouš Nečekal. V dívčí kategorii byla nejrychlejší Marie Hájková, 2.místo obsadila Natka Lukešová a bronz získala Simona Krčmářová.

Závěrem bychom chtěli poděkovat panu Aleši Motyčkovi, který sponzoroval již tradiční soutěž na naší škole. Soutěž, jenž je takovým měřítkem fyzické zdatnosti našich žáků.                                                                                                                                                                    Šťovíčková Hana