Přejít na obsah

Město v pohybu – sportovní akce

 1.6.2011  ZŠ & MŠ Libchavy

Nejenom město Ústi n.O., ale i naše škola byla na přelomu měsíce května a června v pohybu. Z loňských sportovních úspěchů jsme obhajovali dvě první místa. I letos se nám to podařilo. Sice ne hned v pondělí na přehazované, kde dívčí týmy byly zklamány z neúspěchu. Za to v úterý náš mladší tým florbalistů vyhrál turnaj a porazil všechny týmy ze ZŠ z Ústí. Nejlepším střelcem byl zaslouženě vyhlášen PETR LESCHINGER, který vstřelil 10 branek. Nejlepším gólmanem turnaje byl  vyhlášen PETR RAUŠ, který zastoupil nepřítomného Nicolase Hubálka, a družstvo v kritických okamžicích podržel. Byla mu nápomocna i skvělá obrana Aleše Horníčka a Denisa Schulze. V útočné řadě skvěle hrál Michal Lukeš a Radim Židek. Druhý pohár za 1.místo získal tým dívek z 9.třídy v bowlingu. Kolektivním výkonem "vykoulela"skvělé umístění Klára Ulmannová, Bára Nováčková, Radka Krausová, Alena Podsedníková a Nicoleta Volcov.

Krásná 2.místa jsme získali ve smíšeném štafetovém běhu starších žáků ve složení – Alena Podsedníková, Klára Ulmannová, Nicoleta Vejvodová, David Ulrich, Dominik Ulmann a David Moravec, kteří podali skvělý výkon a viděli záda jen štafety ze ZŠ Bří Čapků. Dále pak  v bowlingu starších chlapců z 9.tříd, kde nejlepší výkon podal Filip Motyčka. Štěstí jsme měli také ve vybíjené děvčat ze 6.třídy.

Pěkná 3.místa vybojovaly týmy ve štafetovém běhu kat. 6. -7. tříd ve složení – Natka Lukešová, Simona Leschingerová,Růžena Škrobánková, Michal Lukeš, Radim Židek a Nicolas Hubálek- dále pak v bowlingu družstva jak dívek tak i chlapců ze 7.třídy, kteří úspěšně zaskakovali za osmáky, kteří právě byli na expedici ŠIC na Náchodsku.

Všem našim sportovcům patří dík za skvělou reprezentaci školy! Byli jste skvělí!

                                               Šťovíčková Hana, Kulhavý Petr, Řehounková Lenka