Přejít na obsah

Florbalový turnaj dívek

 27.2.2012  ZŠ & MŠ Libchavy

V rámci celorepublikové soutěže O pohár ministra školství ve florbalu jsme pořádali okresní kolo dívek v Libchavách a to díky novým mantinelům. Děkujeme libchavským florbalistům za možnost jejich používání při turnajích.

 

Naše děvčata začala velmi dobře. Vyhrála nad týmem ze Sopotnice 5:1. Pak okusila porážku 2:1 od dívek z Dolní Čermné, neboť včas nezachytila nástup jejich týmu a zbytečně si nechala v první minutě střelit gól. Ve třetím zápase vyhrávala 2:1 nad družstvem z Výprachtic, ale 20s před koncem nám střelili vyrovnávací branku na 2:2. Prostě nám chyběl kousíček florbalového štěstíčka. Skončily jsme na 3.místě.

 

Celý tým zaslouží velkou pochvalu za bojovnost a sportovní nasazení. Natka Doležalová za skvělou práci v brance, Simča Leschingerová za nejúspěšnější střelkyni v kanadském bodování se 7 body a hned za ní  Marie Hájková s 5 body. V útočné řadě odvedla velmi dobrou práci stále se zlepšující Kája Kůstová a též  Vendy Hnátnická byla dobrou útočnicí. V obraně se se svými výkony blýskly jak Vendy Raušová tak Evča Aubusová. V obranné činnosti pomohla týmu i Áďa Papáčková.

O hladký průběh soutěže se zasloužil Honza Ilgner, který s přehledem odpískal všechny zápasy a snad dobrými pomocníky mu byli žáci z 9.třídy Jára Boštík a Pavel Rejent, jenž si příští týden role s děvčaty vymění.

Srdečně Vás zveme v úterý 6.3. od 8,00h na pokračování florbalového turnaje chlapců.smiley