Přejít na obsah

10 dní florbalu v České Třebové

 12.5.2013  ZŠ & MŠ Libchavy

Nedílnou součástí sportovní akce 10 dní florbalu v ČT se staly turnaje základních škol. Tak tomu bylo i letos na VI. ročníku. Naše týmy ve sportovním klání mladších i starších florbalistů obsadili shodně 7. místa. 

V kat. 6. – 7. tříd jsme pomýšleli na lepší umístění z přihlášených 12 týmů, ale míček je kulatý a my jsme vždy pár sekund před koncem zápasu inkasovali vyrovnávací gól. Dvě remízy, jedna výhra a jedna prohra nás zařadily už "jen" do zápasu o 7. místo. A věřte tomu, že opět skončil zápas remízou. Šlo se na trestná střílení. Naše brankářská jednička – Karel Aubus – bezchybně vychytal všechny střely. Vítězný gól za naše družstvo vstřelil Dominik Chládek, zcela zaslouženě byl tento turnaj společně s Erikem Šaldou nejlepším útočníkem i obráncem. Honza Hnátnický a Michal Boštík patří již do základu našeho týmu, kde obrannou činnost zajišťoval Filip Horníček a Michal Šrom

V kat. 8. – 9. tříd tým našich chlapců podal výkon nad naše očekávání. Škoda, že se jim nedařilo střelecky. Ze 14 družstev obsadili pěkné 7. místo. V brance byl oporou pro tým Nikolas Hubálek, kapitánem byl Radim Židek, z 9. třídy Dan Suchý, z 8. třídy Aleš Horníček, Denis Schulz, Michal Lukeš a nový žák Petr Nastoupil.

Děkujeme všem našim florbalistům za vzornou reprezentaci školy.