Přejít na obsah

Čas pro jehličnany

 20.12.2015  ZŠ & MŠ Libchavy

Prosinec – vánoční měsíc 

Poznávali jsme jehličnany, co nám dávají a jak je rozpoznávat, Na jarmark jsme z větviček jehličnanů vyráběli svícny. Ozdovili jsme si stromeček ve družince, na který jsme si vyrobili papírový řetěz.

Zpívali jsem vánoční koledy, přečetli  jsme si vánoční příběh, dívali se na pohádky.Hráli pohybové hry a soutěžili. Malovali, kreslily a z papíru si složili betlém. 

Ve středu 16. prosince si pro nás děti ze třetí třídy připravili pohádku "O štědrém večeru". Děkujeme Aničce, Kubovi , Honzíkovi a Filípkovi za krásné představení, přání a sladký dáreček.

21.prosince jsme si ve družince měli vánoční besídku. Verunka Dolečková nám zahrála na housličky, Natálka Šmídová na akordeon. Petruška Sedláčková a Sárinka Betlachová si pro nás připravily taneční vystoupení. Společně jsem si zazpívali vánoční koledy a potom už jsme se těšili ke stromečku, pod kterým bylo spoustu dárků. Podle vylosovaných čísel nám paní vychovatelky dárky rozdaly. Z dárků jsme měli velikou radost. Nastalo velké hraní, ochutnávání cukroví a jednohubek..

Těšíme se na vánoce  

Přejeme vám pohádkové prožití vánočních svátků a v novém roce hodně zdraví a úspěchů.

                                                        děti a paní vychovatelky

 

FOTO….zde