Přejít na obsah

Vaření s šéfkuchařem

 15.3.2017  ZŠ & MŠ Libchavy

Dne 16. 3. 2017 se ve školní jídelně uskutečnilo vaření s šéfkuchařem panem Karlem Ščučkou.

Menu na tento den :

Polévka :   Valašské kyselo

Hlavní chod :  Plněná kuřecí kapsa „ Pepka námořníka,

                      halušky s restovanou karotkou

Salát :  Míchaný zeleninový salát s jarní zálivkou

Moučník :  Čokoládové mufiny s mořskou pěnou

Tento pan kuchař prezentuje pokrmy ve školních jídelnách, pizzeriích a v restauracích. Vařil osobně i s šéfkuchařem Daliborem Navrátilem chutná francouzská jídla ve vybraných restauracích a na svatbách.

Celý den se nesl ve vynikající atmosféře a dozvěděli jsme se  zajímavé postřehy a rady.  Vařilo se 305 obědů. Byl to opravdu rekord. Dětem u výdeje pan šéfkuchař osobně naléval polévku a poté chodil mezi strávníky v jídelně.

Byli jsme velmi potěšeni, že se přihlašovali jednorázoví strávníci, kteří se o nás dozvěděli na základě pozvánek i doporučení přes sociální sítě.

Velmi nás také těší, že tyto akce mají úspěch a věříme, že i do budoucna to tak zůstane.

                                                                                     Kolektiv školní jídelny