Přejít na obsah

10 dní florbalu v České Třebové

 29.5.2017  ZŠ & MŠ Libchavy

Příznivci florbalu jistě vědí, že minulý týden proběhla tradiční velká akce 10 dní florbalu. I naše týmy florbalistů byly při tom!

Hned v pondělí byl turnaj pro družstva z I. stupně. Naši školu reprezentovali žáci: Maty Adamec, Tonda Borovička, Dominik Cindr, Bobeš Kalousek, Šimon Pácha, Dominik Svatoš a Adam Žďárský. S bilancí jedno vítězství, jedna remíza a tři porážky obsadili kluci po bojovném výkonu celkové 9.místo.

V úterý se střetly týmy mladších hochů. Naši florbalisté vedeni kapitánem Jirkou Vaňousem bojovali o třetí místo a až na nájezdy prohráli, skončili na krásném 4.místě z 12 zúčastněných družstev. V brance výborně zachytal Filip Kočí, v útoku hráli Štěpán Šmétka, Honza Doležal, Dan Boušek, obranu zajišťovali výborný hráč Lukáš Říha s Radimem Urbanem. Náhradníkem byl Tobiáš Vacek. Skvělý výsledek!

Ve středu vybojovali starší hoši postup ze skupiny a v turnaji obsazeném 15 týmy skončili na velmi pěkném 5.místě. Pod vedením kapitána Petra Fogla zazářil gólman Jára Gálik a všichni hráči týmu – Patrikové Svoboda a Schulz, Matyáš Holub, Marek Šrom, Michal Malínský a Patrik Šalda. Chlapcům blahopřejeme ke skvělému sportovnímu výkonu!

                                                          Šťovíčková Hana a Kulhavý Petr