Přejít na obsah

Dny florbalu 2023 – st. hoši

 14.5.2023  PaedDr.Hana Šťovíčková

Ve středu 10. května 2023 probíhal v České Třebové florbalový turnaj pro starší žáky. Náš tým patřil k rekordním 26 účastníkům, kteří se tento den zúčastnili tohoto svátku florbalu. V základní skupině jsme podali vyrovnané výkony a zaslouženě porazily 4 družstva – ZŠ Moravskou Třebovou 3:0, ZŠ U Dvora Letohrad 5:2, ZŠ A. Jiráska Lanškroun 3:0 a G Českou Třebovou 5:0. Z posledního utkání jsou pořízené i fotky. Parádní kolektivní hra, všichni si plnili své úkoly, bojovnost a přátelská atmosféra v týmu.

Tím jsme se probojovali do semifinále, kde nás porazil tým chlapců ze ZŠ Zámecká Litomyšl 4:0, pozdější vítěz celého turnaje. Byla to pro nás studená sprcha, ale tak to ve sportu bývá. 

Byli jsme zařazeni do skupiny o 4. – 6. místo. Jedna výhra a jedna prohra byla souzena všem třem týmům skupiny, a tak rozhodl rozdíl vstřelených a utržených branek. Což můžete vidět ve vyfocené tabulce. Naši kluci vybojovali nádherné 5. místo.

A zde je sestava:

kapitán Martin Aubus, gólman Dan Cindr, nejproduktivnější hráč Jan Dostál, Kryštof Suchomel, Jenda Crhonek, Šimon Adamec, Tomáš Voleský a Nicolas Doleček.

Chlapci blahopřejeme k vynikajícímu sportovnímu výkonu a děkujeme za vzornou reprezentaci školy 🙂