Přejít na obsah

Florbalový turnaj ml. H

 24.3.2024  PaedDr.Hana Šťovíčková

Ve středu 20. 3. 2024 jsme opět v Libchavách přivítali florbalové týmy ze tří základních škol ÚO. Uspořádali jsme přátelské utkání i pro mladší chlapce z 6. a 7. tříd. Bohužel jsme museli změnit propozice turnaje a hrát 3+1. V současné době více florbalistů nemáme, snad příští rok 🙂

Velkou oporou našeho družstva byl gólman Jirka Schauer, který předvedl pár skvělých zákroků. První naši trojku vedl Oliver Martinec, kterému se střelecky dařilo. S pěti brankami byl vyhlášen spolu s útočníkem Orlíkem ze ZŠ Třebovská nejproduktivnějším střelcem celého turnaje. Společně v útoku mu sekundoval Mirďa Zápotocký a obranu s přehledem zajišťoval Jaroslav Vaňous. Druhou lajnu vedl též zkušený sedmák Kuba Šinkovský a měl k sobě dva velmi rychlé florbalisty Ríšu Javůrka a Matyho Štěcha, který má talent snad na všechny sporty. Kuba, Ríša, Maty a Mirďa dali v turnaji po jenom gólu.

Kluci si jednou výhrou, jednou remízou a jednou prohrou vybojovali nádherné 2. místo 🙂 

Na prvním místě opět skončil tým ze ZŠ Třebovská a srdečně jim k vítězství blahopřejeme. Třetí místo obsadilo družstvo ze ZŠ Bří Čapků, čtvrtí byli hoši ze ZŠ Komenského.